22 февруари 2013 г.

Ирис

Днешната картичка е предназначена за 50-годишния юбилей на дама. Това е третата ми картичка по такъв повод и установих, че две от тях са в лила. Явно подсъзнателно асоциирам тази възраст с този тон. 

Този път много бързо взех решение, кой печат точно да ползвам-избрах Iris на Sara Burrier. Изключително динамично и стилно изображение, много детайлно и красиво. Е, тъй като визуалният център трябваше  да е в него, ограничих фона и декорацията до нещо по-малко детайлно. Ето какво се получи:


Много пъти съм споделяла, че лилавото е невъзможно за снимане. На живо всички, лилави тонове са в една гама - топли нюанси на един и същ цвят. На снимката, това явно се оказа невъзможно да се покаже. Единствено ирисът е излязъл реално, направих го в по-студено лилаво:Отвътре сложих джобче за пожелания, подходящо за подарък в банкноти:


Преди време ви казах, че отказвам да правя кутийки. За това купих готова кутийка с прозорче, на която добавих само няколко перлички. Ето какво се вижда през прозорчето:


А на юбилярката пожелавам много щастие и любов, да бъде все така емоционална и усмихната!

7 коментара:

 1. Много стилна картичка. Рожденничката е късметлийка да притежава една такава красота.

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасна е във всеки един детайл!

  ОтговорИзтриване
 3. Вили, картичката ти отново е невероятна! <3 А лилавото и аз мисля, че е много подходящ цвят за тази възраст. :) Красота! :) И аз завидях на получателката ѝ! :)))

  ОтговорИзтриване
 4. Много стилно! И кутийката, нищо че е купена - е тези перли и в този цвят много подчертават лилавото :-)

  ОтговорИзтриване
 5. Женоооо,:))))) Невероятни картички

  ОтговорИзтриване
 6. Направо се влюбих в нея! За този цвят възраст няма! :)

  ОтговорИзтриване
 7. This is soooooooo gorgeous. Love the purple colour scheme

  ОтговорИзтриване

01 09 10