11 март 2014 г.

Табелки

Още преди две години, когато започнах да се интересувам от това хоби, знаех че рано или късно ентусиазма ми ще понамалее... Но понеже все още не съм се изчерпила напълно, търся нови и по-различни предизвикателства. Едно такова ме намери в лицето на моя близка приятелка, която стартира нов бизнес, свързан с търговията с детски дрешки. Нейният ентусиазъм по обзавеждането и зареждането на новото магазинче се предаде и на мен, съпроводен с молбата й да направя табелки с работното време и "отворено-затворено" за същото това магазинче.

Такова предизвикателство, естествено, не можех да пропусна. Прецених, че ще се съобразя с цветовете на логото, ще направя нещо весело и ярко. Другото нещо на което много държах е да не се налага човек да се "залепи" на вратата на магазина, за да разбере дали е отворено. За това реших двете страни на табелката да са в напълно различни цветове, за да се вижда отдалеч. Страната с "отворено" трябваше да носи забавление и за това избрах многа сладурския печат на Мо "Bubbles Girl". Ето какво се получи:


След забавлението върху страната с "отворено", реших на обратната страна да подскажа, че е време за почивка с друг любим мой печат "Slumber Party Dena":


И малко по-отблизо:
А това е табелката с работното време, която трябваше да отговаря на определени нормативни изисквания:


Желая много успех на Таня в новото й начинание :)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51
Рокли/Dresses: YG21, YG91, YG95, YG97, YG99, R32, R35, R37, R39, R81, R83, R85, R89
Коси и стол/Hair and Chair: Е30, Е31, Е33, Е35, Е37
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 коментара:

 1. Еха, Вили, много яки табелки! Поздравления за перфектното изпълнение!

  ОтговорИзтриване
 2. Вили, невероятни са! И толкова отиват на магазинче за детски дрешки. Много сладки печати си избрала и много ми хареса, че си съобразила и улеснението за хората - отворено зелено и затворено червено. :) Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотно си се забавлявала!

  ОтговорИзтриване
 4. Мда, рано или късно всяко нещо омръзва поне малко. И аз разнообразявам често с различни неща, за да не се изчерпя откъм идеи и ентусиазъм. Табелките ти са пекрасни, едо истинско бижу като допълнение към стоките в магазина. Много успехи и усмивки на поръчителката.

  ОтговорИзтриване

01 09 10