26 април 2014 г.

Бележник в шаби стил

Имаше един период през миналата година, в който дълго време не бях правила бележници. Може би защото имах огромен проблем с изравняването на вътрешните страници. За пълнеж ползвам бележници с формат А4 (на редове или на малки квадратчета), които разделям на две равни половини. Въпреки наличието на два тримера и една гилотина вкъщи, подравняването на вътрешните страници ми беше огрооомен проблем. От известно време обаче, прибегнах до услугите на рекламна агенция, в която на професионална гилотина ми изрязват пълнежа. И така, след като спънката вече я няма, през последните два месеца с настървение се отдавам на изработката на бележници.

Днешният бележник правих преди месец за едно прекрасно момиче, талант в света на тортите. Тя има страхотен стил - елегантен и романтичен, създава шедьоври от световна величина. Преди време имаше корица на едно от най-престижните списания за декориране на торти - Cake central.  Сами разбирате, че изработката на нещо за човек, който има безупречен стил си е истинско предизвикателство. Мина нямаше никакви претенции за вида и украсата на нейния бележник и аз реших да пресъздам моята представа за нея и за нейните произведения. "Видях" я в стил  Shabby Chic и след това вече знаех какво да правя. Дантела и бледи нюанси, перлички и панделки, все неща, които много обичам. Ето какво се получи:


Тъй като рамката на Prima се оказа малко голяма, реших да компенсирам, като поставя малко на брой дребни цветчета: 


"Облякох" бележника в обичайната дрешка:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 коментар:

  1. Прекрасен е! Мисля, че и да е имало неподравнени страници, никой не би ги забелязал пред изпипаните детайли и дизайна на кориците!

    ОтговорИзтриване

01 09 10