6 декември 2014 г.

Пухкави сърчица

Днешната публикация е от серията "ноемврийски изработки" и е свързана с първата ми собственоръчно направена кутия, облечена в плат. Правих я с много любов за първия юбилей на една сладурка, която всъщност е доста сериозна млада дама, далеч от представите за глезени, "розови" момиченца. Въпреки това, мисля, че обичта е универсален език и водещия мотив за мен беше сърчицето, в случая пухкаво и направено от плат. Ето какво се получи:


И за да не си помислите, че съм направила само една кутия, бързам да покажа какво скрих в нея:


Този път избрах прелестния печат Hello Pet, на Tiddly Inks, а дракончетата в него така ми харесаха, че оцветих едно и за гърба на книгата:



Обикновено не обяснявам надълго и нашироко за начина ми на оцветяване, но тук искам да вметна, че след като оцветих картинката, я пръснах с алкохол, за да се получи този ефект на точки в косите. Целта беше да пропусна броката (казах вече, че получателката просто не е такъв тип), но да придам "бляскав" вид на косите на момиченцето:



За първи път поставям подобна украса на мой проект, но определено няма да е за последен, получи се като една препратка към плюшените играчки:




"Пълнежът" вътре е стандартен - 12 листа от мукава, 13 листа от перлен картон и географска карта:



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51
Коса/Hair: E31, E33, E35, E37, E49
Рокля/Dress: R20, R32, R35, R37,W3, W5
Дракони/Dragons: BG90, BG93, BG96, BG99
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 коментара:

  1. Не, че и другите неща не са върха на сладоледа, но дракончето отзад ме зарадва най- много...

    ОтговорИзтриване
  2. Направо съм без думи както винаги! Страшно ми хареса розовия плат на кутията, а особено се зарадвах на сърцето - играчка и задната корица с дракончето. Изпипано е до най-дребен детайл. Разкош!

    ОтговорИзтриване
  3. Уникален, перфектен, изпипан...като всичко твое! Браво, Вили. Радваш очите ни винаги :-). А ефектът в косите мнооого ми харесва!

    ОтговорИзтриване

01 09 10