11 май 2015 г.

18

Ако се чудите защо изчезнах от блогопространството за известно време, ей сега ще ви разкажа. За мен 18-ия рожден ден е много важен, това е моментът, в който по собствено желание или по принуда си длъжен да се отърсиш от старите навици и да поемеш сам отговорност за много важни и недотам, неща от битието. Пълнолетието е прагът на зрелостта, това е хронологичният момент, в който тийнеиджърите законно спират да бъдат считани за деца и поемат контрол над своите действия и решения, като по този начин прекратяват правния контрол и отговорности на родителите си.

Та точно поради тези, а и ред други причини, реших да направя на голямата ми дъщеря тематично парти по този така важен повод. Тя си избра темата за стилът на 20-те и 30-те години на миналия век и по този начин ме хвърли в едни дълбоки и много характерни води. Първо се захванах с албумът, в който ще съхрани спомените от празненството си. Естествено дизайнерски хартии на тази тема почти няма, но за щастие Graphic 45 имат едно (макар и многоцветно) блокче Artisan Style, близко до темата.

Следваха поканите... Понеже никак, ама никак не обичам да правя 20 пъти едно и също нещо, се наложи да им избера някакъв съвсем изчистен дизайн:


Менюто:

Снимка: Мариана Димитрова
И някои части от декорацията:

Снимка: Мариана Димитрова
Снимка: Мариана Димитрова

Снимка: Мариана Димитрова

И тортата, естествено:

Снимка: Мариана Димитрова, Торта: Силвия Николова

 А това е веселата компания:

Снимка: Мариана Димитрова

1 коментар:

  1. Честит рожден на пълнолетната госпожица! Много успехи за напред! :)
    Прекрасно си се справила с подготовката, Вили! Всичко е много стилно и изпипано до последния детайл. Рожденичката е прелестна!

    ОтговорИзтриване

01 09 10