29 септември 2015 г.

Книга за пожелания

Днешната Книга за пожелания е първата ми от подобен вид, при това не става дума за сватбена, а за такава отбелязваща началото на едно ново, тортено начинание. Единственото условие на поръчителката беше да има нещо общо с шаби стила. При мен основната дилема се завъртя около пълнежа - дали да бъде от перлен картон, от цветен картон или от нещо друго. В крайна сметка, решението само ме намери в лицето на едни прекрасни, нови за нашия пазар хартии и така пълнежа се оказа само и единствено от дизайнерски хартии. Отделен е въпроса, че книгата за пожелания "глътна" повече материали от един албум. Направих и кутия, която да приюти книгата. Ето какво се получи:

Доста се чудих какъв да е надписа, в крайна сметка реших да е просто "Пожелания". Сините цветя направих от коприна, идея нямам от какъв вид са, само ги повторих от десена на плата:За първи път направих и място за химикал:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

01 09 10