9 юни 2016 г.

Пътешественици

Откакто водя този блог, нямам месец само с две публикации, както беше през май тази година. Но имам много извинителна причина, по-скоро няколко причини, ако трябва да съм точна. За всеки, който има дете в 7-ми или в 12-ти клас е ясно какво е напрежението около матурите, при мен, за да е удоволствието пълно - дъщерите ми са точно в тези два класа. Единствената причина, поради която спасих психиката си през този кошмарен месец, беше организацията на абитуриентското парти на голямата ми дъщеря. При това не какво да е парти, а тройно - съвместно с най-добрата ѝ приятелка и дуетна половинка (в синхронното плуване) и синът на моята най-добра приятелка, с когото дъщеря ми е заедно от бебе. Когато коментирахме с другите майки каква да е темата на партито, единодушно решихме, че общото между трите деца е, че си заминават от Варна, кой в София, кой някъде другаде, вземат куфарите и тръгват. Съвсем естествено се прокрадна идеята за travel party, символиката в тази тема много ни допадна. И подготовката започна...

Обмислянето и набавянето на част от декорацията отне около 2 месеца. Толкова отдавна направих поканите, че чак забравих да ги снимам. Ето това е дигитализиран вариант на начина, по който изглеждаха:


Указателните табели:


Какво би било едно travel party без нотка интернационалност? В нашият случай - 50 метра флагчета (купени, не съм толкова луда да ги шия):И балони...
... и стари куфари и карти, естествено...
 Направих кутия за пожелания:
Кетърингът беше страхотен :)

И не на последно място, тематичната торта...И понеже имам едно дадено обещание за снимка на тримата абитуриенти, ето това са нашите порастнали пътешественици:

Патриция, Валентин и Моника

Снимки: Maryana Dimitrova

6 коментара:

 1. Вили, пожелавам им късмет и сбъднати мечти! Всичко е прекрасно и със сигурност винаги ще помнят точно това парти. Сега трябва и една публикация за родителите на тези прекрасни деца. :)

  ОтговорИзтриване
 2. Честита абитуриентка, Вили! Прекрасни млади хора! Късмет и успехи им желая! Много красиво изглежда всичко.

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни млади хора! Да са смели и дръзки, за да се борят за мечтите си! И много късметлии, защото винаги има нужда и от малко късмет! ;)

  ОтговорИзтриване
 4. Пожелавам им много успехи, Вили! Чудесно парти, темата с пътуването много ми допада!

  ОтговорИзтриване
 5. I came to your Blog for Mo's blog hop but I had to stop and leave a comment on this post. Fabulous photos! Very beautiful young people! Amazing decoration of the venue, fabulous cake and wonderful looking food! I hope everyone had a great party and congratulations for the graduation!
  Hugs, Lesley

  ОтговорИзтриване

01 09 10