11 март 2013 г.

Лудата фея

Отново е понеделник и отново е време за предизвикателство. Този път в Card Mania темата е "Lots of Layers/Много пластове" (но трябва да са поне три), а спонсор са Redonkulous Designs. Част от картичките на нашия ДТ са с техни печати, а останалите (сред които съм и аз) сме работили по темата с друг печат. Имаме и новина по отношение на редовния спонсор, който вече е Hobbisimo. Наградата, която ще дават е ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.

А сега ще ви разкажа за днешната картичка. Възползвах се от възможността да направя картичка за предизвикателството, предназначена за конкретен получател. По-точно за 10-годишна рожденичка. Имайки богат опит с предпочитанията на малката ми дъщеря, реших, че трябва да е нещо ярко и контрастно, нещо наистина много лудо и различно. На този принцип избрах прекрасния печат на Mo's Digital Pencil, с гръмкото наименование Cupcake Thief. Много харесах тази развихрила се, бягаща фея, откраднала сладкишите, всъщност, мисля че може да се интерпретира и като експресно доставяща сладки изкушения. По същата причина реших да направя картичката в класическата комбинация от бежово и зелено, допълнена от контрастни червени детайли и много слоеве (доста повече от три), за да спазя темата на предизвикателството. Ето какво се получи:


Отново падна голямо рисуване, тук поне имаше много за оцветяване в различни цветове. За първи път си позволих да направя сенките в сиво, вместо в по тъмен нюанс на основния цвят:


Възползвах се от десена на хартията, за да намеря място на надписа:


Отвътре - фон от розова хартия със зелени мотиви:


Изключително приятна тема, с много възможности. Мисля, че всяка от вас ще намери начин да натрупа няколко слоя и да участва в предизвикателството.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 коментара:

  1. Аз отдавна бях на 10, но с удоволствие бих получила една такава картичка... Дали защото познах себе си - грабнала тези сладкиши и тичаща :) Не знам... Прекрасна е, Вили... Това са едни от моите цветове. Много свежа и зареждаща...

    ОтговорИзтриване
  2. wowww
    cant read your text, but its amazing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    it makes my day, really!

    ОтговорИзтриване
  3. your coloring is perfect!
    I know it may be frustrating at times, but could you state which copic colors were used on the colored images?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I don't remember what exactly were the used colours but I suppose that the green ones are from YG00 to YG03, the red ones - from R32 to R59, the brown ones - from E31 to E37 and the grey ones - form W0 to W6. For the shadow of the image I used the colours between C0 and C5.

      Изтриване
  4. Вили, страхотна е! <3 :))) Цветовете са сууууупер сладки, даже днес мислих да правя картичка точно в бежово, светло зелено и кафяво/оранжево... :D Благодаря ти за вдъхновението и за това, че визуализира тази комбинация! :)))) <3 Ще се опитам да се включа в предизвикателството. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Умрях от смях още като прочетох заглавието, а като зърнах картичката, разбрах защо е такова. Много крейзи, с точната доза закачливост. Прекрасен подбор на цветовете, перфектно оцветяване и разкошен лейаут. Много ми хареса. Прекрасно вдъхновение :)ххх

    ОтговорИзтриване
  6. Ах, тази луда фея! Как й отива това нежно зелено! Прекрасна цветова комбинация!!! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Префектна както винаги, а и с любимия ми цвят! Браво!

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна както винаги, много забавна и закачлива, с една дума- перфектна, откъдето и да я погледнеш!

    ОтговорИзтриване
  9. Вили, прелестна е малката палавница :-) Много ми хареса идеята с перличките по ръба на рокличката :-)

    ОтговорИзтриване
  10. Поредната красива и този път малко закачлива картичка, с толкова много детайли! Уникална отново!

    ОтговорИзтриване
  11. Май ще се повторя,ама много ме радва забавната, крадлива сладурана !:)

    ОтговорИзтриване
  12. Beautiful card. I am sure your daughter loved it

    ОтговорИзтриване
  13. Your card is absolutely gorgeous!! Loving every single details of it. The coloring is amazing...I love it! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване

01 09 10