19 март 2013 г.

Детско парти

Отново е ден за предизвикателства. Днес в Tiddly Inks темата е много интересна "Anything But a Card/Всичко, освен картичка". Тук могат да бъдат включени всички неща от необятния крафтърски свят, а това за мен беше прекрасно, защото понякога е нужно разнообразие. Естествено има и изискване да бъде включено някое от прекрасните изображения на Tiddly Inks.

Наближава рождения ден на малката ми дъщеря, така че днешната тема ми беше "добре дошла". Не зная при вас как е, но в моето семейство, рождените дни се празнуват по няколко пъти. Партито с гостите, обикновено е в почивен ден и в удобно за всички време. Но на самият рожден ден, вкъщи се прави (или купува) торта и празникът се отбелязва в съвсем тесен краг. Тази година (за разлика от миналата), детето реши да празнува само с няколко деца, при това по един леко импровизиран начин, аз реших да я изненадам вкъщи, като и направя декорация за масата, която да я чака на масата, заедно с тортата.

Използвах детайли от Summer Sweet Wryn, Wryn - Grow a Little Love и Wryn - Spring Bling, а при избора на цветовете се водих от наличната посуда вкъщи. Ето какво се получи:Пръстенче за салфетка:


Декорация за чаша:


И картичка за масата:


Всъщност рождения ден на Кори предстои и искрено се надявам да не надникне тук, да да не се развали изненадата...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 коментара:

 1. Oh my goodness, how totally fabulous this place setting is!! Fabulous idea, Vili!! Love it!

  ОтговорИзтриване
 2. :) Много готина украса, Вили! Дъщеря ти ще е очарована!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотен комплект за украса! Ако съм поканена на парти с такава украса, няма да мога да си вдигна погледа от нея през цялото време! Страхотно!

  Като видях картинката на шаблоните, които си ползвала за тейбълката, бях сигурна, че ще ги видя на твоите проекти! ;)

  ОтговорИзтриване
 4. This is an absolutely adorable set and a great surprise for your daughter! I'm sure she'll love it!

  ОтговорИзтриване
 5. How adorable is this - love it.
  I am a new follower of your blog through Google Friend Connect - hope you'll take the time to have a look at my blog.

  Have a lovely weekend.

  Hugs,

  Helle

  ОтговорИзтриване

01 09 10