12 юни 2013 г.

Малкият моряк

Когато видях комплекта с малки, сладки морячета на Мо, знаех, че рано или късно ще направя картички с всяко едно от тях. За първата от серията избрах сладурчето с лодката, като исках то да бъде контрастното, ярко петно в картичката. Дълго се чудих дали да декорирам с котвичка, мидичка или нещо друго морско, но в крайна сметка реших да добавя само ярка панделка и няколко копченца. Ето какво се получи:
От вътрешната страна ползвах едноцветна хартия, но пък за сметка на това направих много и различни шевове.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


9 коментара:

 1. Fabulous card! I love your stitching and beautiful colouring!...Nancy :o)

  ОтговорИзтриване
 2. Вили, прекрасен е твоят малък моряк! <3 Много ми харесват нежните цветове, които си използвала! <3 :) Очаквам с нетърпение и останалите моряци!

  ОтговорИзтриване
 3. Очарователен малък моряк! Много се радвам, че ще виждам картичките ти и в сайта на Мо, Вили!

  ОтговорИзтриване
 4. Вили, отново си надминала себе си. Картинките ти стават все по-хубави с всяка изминала картичка. Истински талант се крие в теб!

  ОтговорИзтриване
 5. Вили, страхотна е - толкова свежа и с дъх на лято! Харесва ми и морската визия на блога ти - в крак с времето :) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 6. Красива и толкова ефектна с тази панделка!

  ОтговорИзтриване

01 09 10