9 ноември 2013 г.

Коледен ангел

С днешната картичка официално обявявам сезона на коледните картички за открит! След като миналата година с огромно настървение оцветявах ангелите и феите на Sara Burrier, смятам тази година да се отдам на ангелите, феите и другите малки сладури на Мо

Не, че обичам снега и студеното време, никак даже, но тъй като това е първата ми коледна картичка за сезона, реших леко да преувелича вятъра и студа, а най-вече снега в нея. Точно за това избрах Ragged Angel, динамиката в тази картинка е силно осезаема. Виждам студа в плътно сгушените до тялото ръчички на ангела, виждам вятъра, развял полите и косите й, виелицата, разрошила перцата на крилете й. Как да не се влюби човек в такъв сладур? Реших да избягам от традиционните коледни цветове и да заложа на по-топлите земни тонове, в съчетание с хладното сиво-синьо. И много, много сняг, естествено. Ето вижте я:


Оцветих сладката ангелка с огромно удоволствие:


Любимият ми кафез, но не със затворена птичка, а с няколко замръзнали клонки и снежинки в него:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


6 коментара:

 1. Хммм, тоя път нищо няма да питам - имам си такива златни "тичинки" и тия белите клончета ги знам, ама моите ги измЕтках някъде някога, че много се ронеха...сега...снега не знам как си го докарала ама е много як...картичката също!

  ОтговорИзтриване
 2. Beautiful coloring; your choice of colors is perfect! I love the snow flurries, too!

  ОтговорИзтриване
 3. This must be the most beautiful Christmas card I have ever seen, it's stunning.

  ОтговорИзтриване
 4. I'm so glad I've found your blog!!!! it's amazing! your creations are out of this world! and your colouring!!! I have no words..... new follower!!!!
  Mirella

  ОтговорИзтриване

01 09 10