24 март 2014 г.

Дантела и перли

Отново е понеделник - ден за предизвикателства в Card Mania. Този път темата е "Lace and pearls"/"Дантела и перли" - прекрасни, любими и много романтични добавки. Убедена съм, че всички много обичаме такива нежни украси.  И този път ще има много награди, както от редовния ни спонсор "Хобисимо", така и от Milk'n Coffee, които ще предоставят три дигитални печата.
След кратка справка в по-старите ми публикации, установих, че картичка не съм правила от средата на февруари. Откакто съм започнала да се занимавам с това хоби, не съм имала толкова дълъг период на почивка от картичките.  Реших перлите и дантелата да бъдат поставени върху бебешка картичка и то върху такава за момченце, вдъхнови ме сладурският печат Vintage Baby Stroller. Ето какво се получи:







----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 коментара:

  1. This is absolutely beautiful! Love the vintage pram and the mint color, it looks awesome! Thank you for an inspiration!
    Anna xxx

    ОтговорИзтриване
  2. Еха - чак се изненадах! Различна картичка този път - чак не можах да я позная, че е твоя...Но пък цветовете и излъчването е невероятно!

    ОтговорИзтриване
  3. Very, very beautiful Vili!!!!!!!!!!!!!!
    Wonderful creation!!
    Love every little detail.
    Magda

    ОтговорИзтриване
  4. O M G!! I am speechless, your card is absolutely stunning! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване

01 09 10