28 април 2014 г.

Сватбен албум

Днес искам да покажа и втория сватбен албум, който правих преди известно време. Дамата, която ме помоли да го направя нямаше никакви претенции за цветове и форми, единственото й изискване беше да е "винтидж".

Водена от чувство за романтика, предпочетох нежните пастелни тонове на един прелестен копринен сатен, намерен в квартален магазин за платове. Търсейки подходящата рамка за корицата, най-случайно попаднах на фирмата, организатор на сватбата и така след като целия албум беше почти готов, се наложи в движение да променя украсата, за да стане в синхрон със сватбените покани и цялостната визия на събитието. Ето какво се получи:




Този път листите са оцветени с най-прелестната акрилна боя, която към виждала. Dora Platinum на Cadence се оказа едно от сполучливите ми нови попадения:


Гръбчето оставих напълно изчистено:



Чисто технически, албумът е с размер на вътрешните страници 30 на 30 сантиметра, има един голям джоб, 10 листа от мукава и още толкова от перлен картон. По моя груба сметка, албумът събира над 100 снимки с размер 10 на 15 сантиметра. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 коментара:

  1. Като изключим факта, че с тоя албум не ме караш да те мразя по- малко (;-Р) - мнооого е хубав!!! А тоя надпис от де го изкОпа???

    ОтговорИзтриване
  2. Прелестен е!!! Съвършен, стилен, изпипан, красив. Браво, Вили!

    ОтговорИзтриване
  3. ооо страхотен албум. Много нежни портокалови цветове и красива корица

    ОтговорИзтриване

01 09 10