10 октомври 2012 г.

Коледа в ... розово

Наближават коледните празници и всички ние, картичкоправещите сме в трескава подготовка. При условие, че направих първата си коледна картичка още през юли, вече се чувствам леко поизчерпана на идеи.

Както винаги в подобна ситуация, реших да помисля за нещо нетрадиционно. А какво по-необичайно и нетрадиционно от коледна картичка в розово и сиво. Отново заложих на прекрасните картони на Core Dinations, както и на дигиталните печати на Krista Smith, една нова форма за изрязване на снежинки и ето какво се получи:


Този път реших да направя момиченцето с руса коса, за да не е много контрастна на общия фон:


Снежинки с перли:И поглед отвътре:14 коментара:

 1. Страхотна е Вили! Много, много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна е, Вили! Мисля, че комбинацията от цветове, макар и нестандартна, е много подходяща :-) А тези снежинки, просто са приказни!

  ОтговорИзтриване
 3. Изключително сладка картичка,в страхотна цветова комбинация,която наистина е нестандартна за Коледа,но пък е разкошна :)!

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна картичка! Много ми допада цветовата комбинация!

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасна е !Прекрасна!Прекрасна!

  ОтговорИзтриване
 6. Вили, обожавам нетрадиционния ти поглед към всеки един празник, защото ни предлагаш нещо красиво, стилно, магнетично привличащо и задържащо за дълго, погледа! Като тази картичка. Вълшебна е. И много ми хареса цветовата комбинация. Сигурна съм, че скоро ще те залее вълна от ново вдъхновение, при мен тя дойде едва тази вечер, поработих, поуспокоих се малко и утре продължавам с пълна пара.

  ОтговорИзтриване
 7. Вълшебна е :))) и аз като Miss Emerald обожавам стилът ти - уникален и неповторим :)

  ОтговорИзтриване
 8. Винаги се любувам на оцветяването ти и способността ти да съчетаваш така красиво елементи и цветове! Прелест!

  ОтговорИзтриване
 9. Вили, и тази ти картичка е изключителна, н е само откъм нестандартно избраната цветова комбинация за Коледа, но и откъм детайлно изпипаните подробности. Момиченцето е много сладко, снежинките толкова красиви, че направо пухкави ;)

  ОтговорИзтриване
 10. Чудесна е - много сладко момиченце, любима цветова комбинация!

  ОтговорИзтриване
 11. Просто е перфектна във всяка едно отношение!

  ОтговорИзтриване
 12. Цветовата комбинация е толкова сполучлива, колкото само ти можеш да я направиш! Изобщо не се съмнявам,че твоята Коледа ще е красива и стилна дори в жълто, оранжево и кафяво.А красивите печати на Криста са толкова пленителни, че оцветени от теб оживяват.

  ОтговорИзтриване
 13. Много е сладка, макар и нетрадиционна :)И детайлноста й страшно ми допада !

  ОтговорИзтриване

01 09 10