3 септември 2012 г.

Сладко, сладичко

Обожавам сладкото! Въпреки, че е вредно, обичам да го хапвам във всичките му разновидности. Естествено, налага се да внимавам, за това предпочитанията ми клонят към по-кремообразните му варианти. И понеже в картичките си обичам да влагам любими неща, от известно време ми се иска да направя картичка с торта или друга подобна вкусотия. Ровейки из сайтовете за дигитални печати случайно попаднах на един прекрасен печат на Mo's Digital Pencil, съвсем удачно свързан с желанието ми.

И понеже, нищо в живота не е случайно, предизвикателството на Двете елши за този месец, се оказа на тема "Тортички и сладкиши". Е, как да устоя на това изкушение? Десен на малки розички, който свързвам със сладкарница и една леко непохватна, малка сладкарка, ето какво се получи:



Акцентирах на любимия ми крем на тортата, минах го с напукваща бяла боя (благодаря на Кали, че ми каза за нея), след, което повторих с 3D гланц:


Върху пламъка на свещите сложих малко брокатно лепило:



Няколко малки розички с фльонга и любимите ми перли:



Ще участвам с тази "сладка" картичка в предизвикателството на Двете елши с тема "Тортички и сладкиши".

11 коментара:

  1. Страхотна е картичката ти, Вили :-) И аз съм си взела този печат, но изчаквам, защото съм предвидила нещо по-специално за него :-) Твоята интерпретация обаче е не само страшно красива, но и много "вкусна" :-) Поздравления :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, искам торта с крем! Прекрасна е картичката и всичко е толкова реалистично..направо не е честно спрямо хора, които нямат торта под ръка :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вилиииии, толкова истински да изглежда всичко, че веднага притичах до хладилника. Е, нямам такива изкушения, но и домашните курабийки ще свършат работа за залъгване! Невероятни ефекти си постигнала и цялото излъчване на картичката е особено изкушаващо!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е! На мен от няколко дни ми се яде торта и въпреки, че вчера бяхме на рождне ден и ядох, сега пак ми се дояде. Ще трябва да се задоволя със солен кекс засега:)

    ОтговорИзтриване
  5. А аз докато писах публикацията излапах един цял шоколад :):):)

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, ама какво е това нещо?! НЕВЕРОЯТНА картичка. Как само си оцветила тази непохватна сладкарка, как си пресъздала стичащия се крем, как са грейнали свещичките... ти мислиш върху всеки детайл и създаваш едно цяло с такава лекота, че ти завиждам ! Сладко, сладичко ;)))

    ОтговорИзтриване
  7. Ох,че е сладичка! Днес почти такава торта хапнахме на работа! А твоята сладкарка толкова ме усмихна! Радвам се че боята ти е харесала,на мен ми е един от любимите продукти!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна картичка Вили,много ,много сладичка и апетитна!Прелестен сладкиш!

    ОтговорИзтриване
  9. Много сладка тортичка и любимият ми крем! Благодаря, че... (момент да си хапна шоколад)... а, да - благодаря, че възбуди апетитът ни!

    ОтговорИзтриване
  10. :) Тортата изглежда много апетитно! Бих ползвала твоята идея за крема, ако позволиш?Не се бях сещала до сега за напукващата боя, за тази цел. Перфектно оцветяване!

    ОтговорИзтриване
  11. Като гледам доста време ме е нямало ;) Разкошна весела картичка :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10