13 септември 2012 г.

Макове

В една от предните си публикации, разказах за искреното си възхищение от хартиите на Graphic 45. Не зная кой и как твори десените им, но в момента в който погледна някои от страничките в блокчето в главата ми се ражда цялостна идея за картичка с тях. И не е само това, докато не я реализирам тази идея, не мога да си намеря място. Самото изработване ми отнема много по-малко време от обикновено, може би защото всичко е решено предварително.

Същото се случи и вчера, когато посегнах към това непознато за мен блокче на Graphic 45. В момента, в който видях десена на маковете, разбрах каква точно картичка ще направя - по-малка розетка, по-малко детайли, за да се вижда красотата на хартията. Ето какво се получи:


 Моят вариант за направа на макове, с помощта на  шаблон за изрязване на роза, но навит от вътре навън:


Отвътре сложих бял картон, който леко дистреснах в червено:


В заключение, искам да споделя с вас един прекрасен стих, на който попаднах в нета.

11 коментара:

  1. Тази картичка може определено да те накара да ахнеш - излъчва сила и страст. Много трудни за работа цветове в картичка - поне според мен, но си справила чудесно!

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е много чувствена и впечатляваща !Истински разкош !

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина великолепна картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Картичка е прекрасна, Вили! Ама маковете...те са направо мечта, фантазия, разкощ! Не мога да престана да ги гледам :) Обожавам макове и твоите направо ме омагьосаха :) Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Сякаш мургава страстна испанка в ефирна черна пола на точки и червени лачени обувки на висок ток танцува вихрено фламенко - страхотни цветове, фантастична картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Великолепна картичка, съвършена както винаги :)

    ОтговорИзтриване
  7. Красива, страстна, обсебваща в хубавия смисъл на думата е твоята картичка, Вили! Така много да си приляга и с прекрасния стих!

    ОтговорИзтриване
  8. Вили, голяма красота! И аз съм омагьосана от маковете и просто не мога да откъсна очи от тях. Изключително ефектни са!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Наистина великолепно съчетание на цветовете - картичката е прекрасна Вили!

    ОтговорИзтриване
  10. To make a card this gorg with sutch a flower bacground is an art. A stunning card!

    ОтговорИзтриване

01 09 10