16 април 2013 г.

Три хартии, две декорации, едно изображение

Отново е ден за предизвикателства. Този път в Tiddly Inks темата е рецепта "3, 2, 1 - three papers, two embellies and one stamp/Три хартии, две декорации и един печат", тема, която за мен си е предизвикателство от всякъде. Особено по отношение на декорациите. 

Използвах възможността да направя картичка за 16-ия рожден ден на Мони - най-близката приятелка на голямата ми дъщеря. Когато се чудех каква да бъде картичката, си спомних как във всяка свободна минута те двечките или вадят телефоните и започват фотосесиите, или притихват пред компютъра, отдадени на поредния сериал. А винаги, когато времето е слънчево или поне ясно, излизат навън с фотоапаратите и се започва едно снимане... Въпреки, че почти никой не ползва вече аналогови фотоапарати, картичката за Мони започнах с направата на една фото лента. За изображение си избрах Whatever, заради голямата, богата коса, която много харесвам, а дизайнерските хартии сами се подредиха. Ето, вижте:


Ето и отблизо:


Фотолентата е дигитална, разпечатах я та паус и я залепих под ацетатна плака. Другата декорация, която избрах са многото перли (ама наистина обичам перлите):


От вътрешната страна, сложих лист от същото блокче:


Знаете, как ние родителите, много често се опитваме да редуцираме приятелствата на децата си, как се опитваме да им обясняваме, че някой е добър, а друг - не. Това приятелство е едно от тези, на които аз много държа и които подкрепям с цялото си сърце.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------16 коментара:

 1. Аз не коментирам много в твоя блог Вили, понеже не намирам думи, които да изразят дълбочината на възхищението ми от всичко, което правиш и поне малко да са съизмерими с таланта ти. Но днес искам да подчертая, че преди още да публикуваш тук картичката, я видях в предизвикателството на Tiddly Inks и преди още да видя имената на авторите си казах - "Уау, какво оцветяване, каква фантастична коса!!!" и само миг след това бях сигурна, че е твоя картичка. Мога само да се преклоня и да се възхищавам на творчеството ти.

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина всяко твое творение е произведение на изкуството! Картичката е перфектна! А косата - брилянтна! По-хубава е от истинска дори! Поздравления за таланта и усърдността, с които твориш!

  ОтговорИзтриване
 3. Поклон пред таланта ти! Всичко, което излиза из под ръцете ти е винаги уникално!!! Благодаря ти, че ме вдъхновяваш!

  ОтговорИзтриване
 4. Наистина е уникално. Винаги намираш начин, хем да изразиш себе си, хем направеното да е уникално от предишните ти творения.

  ОтговорИзтриване
 5. Вили, косата е като истинска! <3 Всеки път се заглеждам дали картинките ти са 2D! :D Не знам как оцветяваш изображенията, но всеки път имам чувството, че ще излязат от равнината на картичката и ще започнат да танцуват като живи! :)))) Страхотен замисъл за цялата картичка, прецизно изпълнение и невероятен резултат! <3 ХОХО

  ОтговорИзтриване
 6. Your coloring is so gorgeous, she just pops off the page! Love it.

  ОтговорИзтриване
 7. Поредното произведение на изкуството! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Really nice coloring. :) Which Copic colors did you use for the hair? :)

  ОтговорИзтриване
 9. Разкошна тийн картичка. Невероятна жива картинка и блестящ дизайн. Браво, Вили, и благодаря за поредната наслада за очите и естетичната ми ненаситност :)ххх

  ОтговорИзтриване
 10. Vili!!! This card is just stunning! And I have to say I LOVE her earrings, what a genius you are! Of course you really can't go by your awesome colouring!! Beautifully done honey!! Xx

  ОтговорИзтриване
 11. Absolutely gorgeous!!! amazing coloring!!! Would you mind sharing the colors you used for her hair? Thanks ~Gaby

  ОтговорИзтриване
 12. Много е хубаво да има такива приятелски отношения...
  И отново има какво да се научи от теб!!! :)
  Невероятна е картичката!

  ОтговорИзтриване
 13. Невероятна е - цялото съчетание е разкошно. Много ми харесаха перлените обеци на момиченцето, а косата... ех, дано някой ден да мога да оцветявам така - имам чувството, че ей сега ще отметне с ръка някой кичур....

  ОтговорИзтриване
 14. Your cards are so beautiful. I am really enjoying having a look on your blog!!

  ОтговорИзтриване

01 09 10