22 април 2013 г.

Феята на утринната роса или фото вдъхновение

Отново е понеделник, отново е ден за предизвикателства. Този път в Card Mania Challenges сме ви приготвили едно фото вдъхновение:


Много пролетно, много свежо и нежно, нали? Можете да се вдъхновите от каквото пожелаете-от цветовете, от формите или от предметите на снимката. Наши спонсори са този път, освен редовния ни Hobbisimo, са и A Day For Daisies. 

Аз лично си избрах цветовете за вдъхновение и то по-конкретно централната част на снимката, онази с пастичките и френските макарони. Използвах и прекрасната фея Morning Dew Fairy. За щастие, точно преди да започна правенето на картичката, пристигна една пратка, в която си бях поръчала блокчето на Core'dinstions "Whitewash". Изключително интересна структура - листите са минати отгоре с бяло, а сърцевината е цветна. При изтриването, на повърхността се появява точно тази цветна сърцевина, при това много бледо и нежно. На фона на огромната ми, ярка картинка, нямаше друго по-подходящо:


Умишлено оставих лалетата на чертички, мисля, че и някои сортове от истинските изглеждат по подобен начин. Наръсих и доста "водни" капчици:


На фона на огромната картинка, намерих място само на една джуфка с тагче:Установих, че шиенето с цветни конци е много приятно занимание...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


6 коментара:

 1. Красота, Вили! <3 Отново половината ми сутрешно кафе отиде в съзерцаване на детайлите по картичката ти! :D Надявам се един ден да видя твоя картичка на живо! <3 :) ХОХО

  ОтговорИзтриване
 2. Много е красива, Вили! Направо съвършена!

  ОтговорИзтриване
 3. Красива е, Вили, много! Харесват ми изчистения дизайн, нежните цветове и тези лалета изглеждат толкова живи, сякаш улавям лекото им поклащане от вятъра. :)

  ОтговорИзтриване
 4. This is amazingly gorgeous!! And wait a minute...I don't see any flowers on the card!!! :)
  I am swooning over your coloring and the amazing detail and depth. Just amazing.

  ОтговорИзтриване
 5. Много нежна и красива фея, а лалетата са станали като истински! Изпипана и ефектна! Както винаги!

  ОтговорИзтриване

01 09 10