20 януари 2013 г.

И победителите са...

Да, вярно е множественото число в заглавието на публикацията. Още в началото на седмицата, като започнахме разглеждането на творбите ви, с децата решихме, че няма да стигнем до консенсус при избора на победител и за това решихме да има още две награди:



Първо бих искала да благодаря на всички за участието. И в най-смелите си мечти не съм предполагала, че на играта ми ще се отзоват толкова мнооого участници, при това с толкова прекрасни проекти, до един, направени с душа и сърце. Изборът за мен беше много труден, особено като се има предвид, че трябваше да се избира между съвсем различни по вид хартиени проекти. Ако можех, щях да дам поне още 48 награди, но за съжаление е невъзможно...

И така, победителят в моята игра е

с нейния прекрасен, изпипан до последния детайл и чудесно презентиран албум. Нели, ти получаваш изработения от мен Рецептурник, с пожелание да го напълниш с рецепти за вкусни изкушения. И в добавка едно от любимите ми блокчета на My Mind's Eye в размер 12 на 12 инча, за да правиш още прекрасни албуми:



Искрено бях впечатлена и от картината на

45. KalySto


Но от друга страна, аз винаги съм впечатлена от нейните проекти. Толкова детайлни, много изпипани, направени с щедри количества материали. Кали, ти получаваш изработен от мен декориран кламер и едното от любимите ми блокчета на My Mind's Eye, за да продължаваш да радваш околните с твоите уникални творения.


 Не можах да не оценя по достойнство и прекрасния, стилен таг на

 44. Miss Emerald 


Винаги ми е било неприятно, че на фона на картичките и на другите хартиени проекти, таговете остават някак недооценени и пренебрегвани. Тони, ти също получаваш изработен от мен декориран кламер и друго от любимите ми блокчета на My Mind's Eye, за да изработиш още много от красивите си проекти.

Честито, момичета! Пишете ми на мейла (има го в профилната информация), за да ми дадете координати за получаването на подаръците ви.

Още веднъж искам за благодаря на всички за участието, бъдете все така вдъхновени и креативни, продължавайте да творите и да споделяте своите излезли от душа и сърце проекти! 


11 коментара:

  1. Честито на победителките ,те са едни от творците ,които и аз също много харесвам!

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, много ти благодаря за прекрасната награда! Наистина беше неочаквано за мен, тъй като проектите на всички бяха толкова красиви и вдъхновяващи :)))

    Благодаря! :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Честито момичета!Ще очаквам да видя с нетърпение прекрасните ви проекти с невероятно красивите дизайнерски хартии от които съм очарована!

    ОтговорИзтриване
  4. Много точен избор на победители. Честито и на трите!

    ОтговорИзтриване
  5. Вили, благодаря много! Знаеш колко ценя оценката ти!
    А за победилия проект - напълно заслужена награда!Толкова детайлен и елегантен албум - честито,Нели!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни са победилите проекти! И на мен са ми любими авторите, както и много други от вас, момичета! Честито!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Честито момичета -страхотни и вдъхновяващи проекти:)-напълно заслужена награда!;))) Благодаря на Вили за страхотната игра:)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни проекти и награди! Честито!

    ОтговорИзтриване
  9. Честито момичета! Прекрасни проекти и страхотни награди! Да си ги ползвате с удоволствие!
    Вили, за мен беше удоволствие да се насладя на прекрасните проекти на момичетата . Благодаря ти,че събра накуп всички любими проекти..

    ОтговорИзтриване
  10. Честито на момичетата - вярвам, че е бил труден избор, толкова много красиви неща бяха показани! И трите отличени са много красиви и ефектни! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  11. Вили, няма начин как да не ти благодаря и тук още веднъж! Твоята оценка означава много за мен!

    ОтговорИзтриване

01 09 10